Feb
26
2014

Simma för att slappna av

Jag går ofta till badhuset och badar och jag tycker att det är så himla skönt, just därför så kände jag att det var en bra investering för mig att köpa en pool från poolkungen . Jag har ett knep som jag brukar använda mig av, nämligen då att jag faktiskt gör så att varje gång jag känner att jag börjar bli stressad under en längre period så gör jag så att jag tar mig en tur till badhuset för att simma några längder. Eftersom jag är en väldigt upptagen människa med mycket jobb och aktiviteter inplanerade så blir jag stressad väldigt fort. Då kände jag att det var bättre att jag bara köpte en pool så kunde jag också ha den för mig själv, man kan ju bli irriterad på folk som simmar runt när man själv bara vill ta det lugnt och simma för att slappna av.

Leave a Reply